top of page

Organisatiecommissie

Algeheel Coördinator wedstrijddag en materialen: Gert Stoppels 

brengt ruime ervaring mee in het organiseren van (sport)evenementen. Met zijn perfectionisme, overzicht en beschouwend karakter is hij een aanvulling voor de organisatie.

 

In het dagelijks leven is hij programmamanager bij een facilitaire dienst van de Rijksoverheid.

Gert (3).jpg

Coördinator Vrijwilligers: Hans de Vlugt

is inmiddels gepensioneerd na 42 jaar werkzaam te zijn geweest in de IT(IBM). Heeft in het verleden fanatiek gesport bij het toenmalige CSV en tot op late leeftijd gedaan aan Mountainbiken. Hij is een enorme sportliefhebber! Organiseren van  verschillende evenementen past hem als de spreekwoordelijke jas.

In het dagelijks leven doet hij Vrijwilligerswerk bij Stichting Welzijn Castricum waar hij zich o.a. bezighoudt met ondersteuning website en het zijn van Taalmaatje voor nieuwe Nederlanders.

download.png

Coördinatie wedstrijddag parcours: Michel Steeman

is een triatleet en brengt als zodanig (wedstrijd)ervaring mee ten behoeve van een veilige en haalbare organisatie. Hij is sterk analytisch en kritisch ingesteld en heeft een enorme drive wat ten goede komt voor de wedstrijddag.

 

In het dagelijks leven is hij werkzaam als afdelingshoofd in het identiteits-

management.

Michel2_edited.jpg

Coördinator Aanmeldingen: Carin Schellevis 

is zelf niet actief in de sport, maar er wel graag
bij betrokken. Voor de triatleten stelt zij de persoonlijke deelnamesets van tevoren zorgvuldig samen. Op de dag zelf zorgt zij voor een vlot en soepel aanmeldproces. Haar precisie en oplossend vermogen ondersteunen deze belangrijke rol.

 

In het dagelijks leven is zij bestuursadviseur bij een
grote overheidsdienst.

image0.jpeg

Coördinator Zwemmen: Jesper Duin 

is een fanatiek sporter met zwemmen en fitness.
Na een jaar betrokken te zijn geweest bij de voorbereidingen van het onderdeel zwemmen heeft hij het stokje overgenomen van zijn moeder Ilona. Hij is een teamplayer die graag presteert onder druk. 


In het dagelijks leven is hij werkzaam als Lifeguard en als medisch hulpverlener bij Event Medical Service.

Jesper .jpg

Coördinator Wisselzone: Kees Uiterwijk Winkel

is een sportliefhebber en heeft in het verleden fanatiek gevoetbald. Hij is nu een enthousiast mountainbiker, tennisser en golfer en vindt het geweldig dat er een triathlon in Castricum wordt georganiseerd, en helpt graag bij de organisatie.

In het dagelijks leven is hij Alliantiemanager bij het dijkversterkingsproject Markermeerdijken en adviseur bij GP Groot. 

thumbnail_Kees Uiterwijk Winkel GP-Directie-97_edited.jpg

Coördinator Finish: Ramon van Velzen

is in de voorbereiding erg betrokken bij de organisatie van de Triatlon. Hij vindt het geweldig dat hij naast dit organiseren ook als deelnemer kan meedoen en wordt enthousiast van de reacties van deelnemers. Hij speelt recreatief tennis en is een fanatieke hardloper (deelname aan marathons).

In het dagelijks leven werkt hij op de IT afdeling bij UWV als functioneel ontwerper.

Raymon van Velzen (2)  (1).jpg
bottom of page